Bets10’dan 2500 TL’lik Çılgın Sezon Ortası Bonusu

Okuma süresi: 2 dakika

Bets10’dan 2500 TL’lik çılgın sezon ortası bonusu. Bonusu en hızlı ve kolay şekilde almak için yazımı oku ve favorilerine ekle.

Bets10 Bonuslarını aynı Noel Baba gibi bizleri mutlu etmek için sunuyor. Şimdi de sezon ortasına geldiğimiz şu günlerde 2500 TL’lik bonusu bizlerin önüne koydular, haliyle bonus harika olunca da, bize de aç kurtlar gibi bonusa saldırmak düşer. 500 TL’ye kadar yüzde yüz para yatırma bonusunu yada, 2500 TL’ye kadar yüzde 50 para yatırma bonusunu hemen alabilirsin. Tek yapman gereken Bets10’a girmek ve ödülü almak. Ardından dilediğin gibi oyunlarına başlayabilirsin.

Bets10 sitesine giriş için aşağıdaki giriş butonu sana harika bir kılavuz olacak tıkla vehttps://www.bets10blog.net/bets10-sorunsuz-giris-bets10-yeni-adres/. Bets10’a üye değilsen hemen üye olmalısın.

Bets10’dan 2500 TL’lik çılgın sezon ortası bonusu. Bir tık uzağında. siteye giriş yapıp, bu harika bonusu anında kapa bilirsin.

Bets10’a hiç bu kadar hızlı girmedin bundan eminim. Giriş link ve butonları tıklaman için seni bekliyor. Durma ve tıkla.

Bets10 Sezon Ortası Bonusu

2500 TL PARA YATIRMA BONUSU

2500 TL’YE KADAR PARA YATIRMA BONUSU SENİ BEKLİYOR.
Sezon Ortasına Özel İki Bonus’tan Birini Seç, Bets10 Fırsatlarını Kaçırma.
Tek yapman gereken bonusunu seçip, kampanyaya katıldıktan sonra hesabına para yatırırken “Bonusu Al ve Para Yatır” seçeneğiyle para yatırmak!
İyi eğlenceler dileriz.
Kampanya boyunca her kullanıcı tek seferde sadece 1 bonus kampanyasından faydalanabilir.

Bets10 Kampanya Sayfası

Bets10 arkadaş daveti bonusu ve ilk para yatırma bonusları geri çeviremeyeceğin fırsatları sana sunuyor.

Kampanya Hakkında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Bu kampanya 11 Ocak 2019 saat 14:00 – 31 Ocak 2019 23:59 arasında geçerlidir.
31 Ocak 2019 saat 23:59’a kadar alınmayan bonuslar hesaplardan otomatik olarak silinecektir.
Seçtiğiniz Para Yatırma Bonusunu almak için, kampanyaya katıldıktan sonra para yatırma sayfasında ilgili bonusu seçip ardından para yatırma işleminizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
2500 TL Bonus alabilmeniz için tek seferde en az 5000 TL para yatırma işlemi yapmanız gerekmektedir. 5000 TL’ye kadar olan tek seferdeki para yatırmalarınızda, yatırdığınız tutarın %50’si kadar bonus alabilirsiniz.
500 TL Bonus alabilmeniz için tek seferde en az 500 TL para yatırma işlemi yapmanız gerekmektedir. 500 TL’ye kadar olan tek seferdeki para yatırmalarınızda, yatırdığınız tutarın %100’ü kadar bonus alabilirsiniz.
Bonus, belirtilen tarih ve saat aralığında hesabınızda gözükmüyorsa bonustan faydalanabilmeniz için para yatırmadan önce hesabınızdan çıkış yapıp tekrar giriş yapmanızı öneririz.


Arka arkaya para yatırma işlemi yaparken toplam işlemleriniz için bonus almak istiyorsanız, veya bonusunuz ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, ya da bonusunuzu alırken sorun yaşıyorsanız; lütfen bakiyenizi harcamadan ve herhangi bir kupon yapmadan müşteri hizmetleri ile temasa geçiniz. Bakiyenizi kullandıktan sonra müşteri hizmetlerimizle temasa geçmeniz halinde yatırdığınız işlem için bonus alamazsınız.

Bets10 Kampanya Sayfası

Bets10 Türk Pokeri menüsü ile poker kurdu ol ve ödülleri topla.

Bets10 ile ar darda hiç durmadan kazan